• Johtoryhmä

Johtoryhmä


Esa Tervo

Esa Tervo

CEO, Partner, Executive Consultant

Esa Tervo perusti Neoxen Systemsin vuonna 2002 ja johtaa yhtiön strategista toimintaa. Tervo tuo Neoxen Systemsille vahvan näkemyksen ja merkittävän kokemuksen laajamittaisista kansainvälisistä projektitoiminnoista, tuotekehityksestä, konsultoinnista ja johtamisesta.

Tervolla on vankka tausta sisällön julkaisemisessa ja tiedonhallintajärjestelmissä. Tervo on tuottanut laajan valikoiman teknisiä innovaatioita, alan artikkeleita ja julkaisuja. Tervo on johtava teknologiajohtaja, jolla on vahva kokemus kansainvälisestä tutkimus- ja kehitystyöstä, eLearning-teknologiasta ja yksityis-julkisista suhteista (kokemusta kansallisista Tekes-ohjelmista, ESR ja EUREKA-yhteistyöstä).

Ennen Neoxen Systemsin perustamista Tervo toimi varatoimitusjohtajana ja teknologiajohtajana Comptel Corporationin Probatus Technologies -yhtiössä. Ennen Comptelia Tervoa toimi kehitysjohtajana Bentley Systemsissa, joka on johtava teknisten ratkaisujen toimittaja globaaleille markkinoille.

esa.tervo@neoxen.com


Mika Salolahti

Mika Salolahti

Sales Director, Executive Consultant

Mika Salolahti astui yhtiön johtoryhmään vuoden 2017 lopulla vastaamaan yhtiön teknisten ratkaisuiden liiketoiminnan kehittämisestä. Ensisijaisena vastuualueenaan hänellä on Bentley Systems -myyntiyhteistyö julkishallinnon ja teollisuuden suunnittelu- ja tiedonhallinnan ratkaisuissa. Salolahti tuo Neoxen Systemsille vahvan näkemyksen ja merkittävän kokemuksen Bentley-teknologiasta, tuotteista sekä asiakaskunnan tarpeista. Hänellä on 30 vuoden historia Bentley-tuotteiden parissa. Salolahti aiemmin toiminut mm. Bentley Systems Finland Oy:n aluejohtajana.

Ennen siirtymistään Neoxen Systemsin palvelukseen Salolahti toimi Terrasolid Oy:n Business Development Managerina. Työssään hän vastasi yhtiön tuotemyynnistä globaalisti sekä Bentley-yhteistyöstä. Ennen Terrasolidia Salolahti toimi Bentley Systemsillä merkittävissä kansainvälisissä myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä.

mika.salolahti@neoxen.com


Tero Toropainen

Tero Toropainen

Technology Director, COO

Tero Toropainen liittyi Neoxen Systemsiin vuonna 2004. Hän johtaa tuotehallintaa, teknologialiittoja ja yrityksen turvallisuutta. Hänellä on vahva kokemus teknisestä tuotehallinnasta ja kansainvälisestä kumppanuuden hallinnasta. Toropaisella on vankka tausta sisällön julkaisu- ja tiedonhallintajärjestelmissä. Hän vastaa teknisestä yhteydestä Microsoftin kanssa ja hänellä on tekninen vastuu strategisissa eLearning- ja Cloud Services -ratkaisuissa. Toropainen toimii Chief Technology Architect Microsoftin SharePoint-perustaisessa kansallisessa eOppiminen.fi-hankkeessa (eLearning-fi.com).

Ennen siirtymistään Neoxen Systemsiin Toropainen työskenteli Elcoteq Design Centerin teknologiakoordinaattorina. Ennen Elcoteqia Toropainen työskenteli ohjelmistopäällikkönä ja teknisenä tuotepäällikkönä Probatus Technologiesissa, joka on Comptel Oyj:n yhteistyökumppani, ja ennen sitä PRG Managerina (Product Release Group) Bentley Systemsissa, joka on johtava teknisten ratkaisujen toimittaja globaaleille markkinoille.

tero.toropainen@neoxen.com


Kirsi Tervo

Kirsi Tervo

Director of the Board, CFO, Partner

Kirsi Tervo liittyi Neoxen Systemsiin vuonna 2002 hallinnoimaan yritystaloutta. Ennen Neoxen Systemsia hän työskenteli yli 17 vuotta Restel Oy:ssä, jossa hän hoiti ja kehitti Varsinais-Suomen ravintolatoimintaa. Tervo tuo Neoxen Systemsille hyvän pohjan taloushallinnolle ja liiketoiminnan kehittämiselle.

kirsi.tervo@neoxen.com