• Yhtiön periaatteet
  Ympäristöpolitiikka

Ympäristöpolitiikka

Päivitetty: 16.9.2017

Olemme tietoisia niistä vaikutuksista, joita moderni kulttuuri aiheuttaa ympäristöllemme. Ymmärrämme, että meidän on pyrittävä tasapainottamaan taloutta ja ekologiaa. Ympäristötietoisuus onkin luonnollinen osa toimintakulttuuriamme.

Sovellamme ISO 14000 standardien vaatimuksia prosesseihimme ja hyväksymme ne ajatukset, jotka nousivat Rion Earth Summitissa otsikolla Agenda 21. Me uskomme, että "ajattele maailmanlaajuisesti, toimi paikallisesti" on toimiva ajatusmalli ja ettei tämän päivän tekojamme pitäisi maksattaa huomisen kustannuksella.

Olemme asettaneet teknisesti ja taloudellisesti kestäviä tavoitteita optimoidaksemme palveluidemme ja päivittäisen työmme ympäristöystävällisyyden. Meidän pääasiallinen liiketoimintamme rakentuu tietoyhteiskunnan ja sähköisten palveluiden varaan paperiviestinnän sijaan. Kannustamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme pohtimaan omaa paperin kulutustaan ja välttämään ylimääräistä paperitulosteiden tuottamista, jakelua tai varastointia missään muodossa.

Olemme ottaneet käyttöön konkreettisia toimenpiteitä organisaatiossamme:

 • Seuraamme kaikkea saapuvaa ja lähtevää ympäristön kannalta merkityksellistä materiaalia, kuten muovipusseja, muovikalvoja, sähköä, vettä ja kylmäaineen kulutusta
 • Käytämme uudelleen kaiken paperin ja lopuksi kierrätämme
 • Olemme lisänneet uusiopaperin käyttöä organisaatiossamme
 • Kierrätämme värikasetit ja ostamme uusiotäytettyjä
 • Emme käytä haitallisia aineita, kuten freonia
 • Käytämme joukkoliikennettä, kävelemme tai pyöräilemme mahdollisuuksien mukaan
 • Käytämme yhteiskuljetusta työmatkoilla, kun se on mahdollista
 • Pidämme toimiston lämpötilan sopivimmalla tasolla
 • Käytämme virtualisointia ja etäkäyttöä palvelinten hallinnassa
 • Huollamme säännöllisesti lämmitysjärjestelmän ja muut laitteet
 • Suoritamme tarvikkeiden ostot paikallisesti mahdollisuuksien mukaan

Pyrimme laajentamaan näitä käytänteitä edelleen ja pyrimme toimimaan esimerkkeinä kumppaneillemme aina kun mahdollista. Yhä useammat yritykset ovat muuttamassa käytäntöjään ympäristöystävällisempää suuntaan. Se on meidän yhteinen vakaumuksemme, että yhteistyöllä ympäristöasioissa on tärkeä rooli maapallon luonnonvarojen säilyttämisessä.

Ota yhteyttä

Kuulemme mielellämme palautetta ympäristöpolitiikastamme. Jos sinulla on kysymyksiä tähän liittyen, niin ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.


Missio ja arvot

Toimitamme uusimpia pilvipalveluita sekä ratkaisuja inhimillisesti ymmärrettävässä muodossa. Luomme asiakkaillemme kasvua ja tuottavuutta.

Lue lisää

Eettiset periaatteet

Yhteiset eettiset arvomme ja liiketoimintamme periaatteet. Näitä ohjeita ja käytäntöjä noudatamme työssämme tietoyhteiskunnan rakentamiseksi.

Lue lisää

Yksityisyydensuoja

Olemme sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan yksityisyyden suojan lakeja Näiden ohjeiden mukaisesi käytämme tietoja.

Lue lisää

Tasa-arvopolitiikka

Pyrimme toteuttamaan sosiaalista vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä päätöksiä tehdessämme, myös kumppaneitamme ja työntekijöitämme kohtaan.

Lue lisää

Ympäristöpolitiikka

Tiedostamme vaikutukset, joita moderni kulttuuri aiheuttaa ympäristöllemme. Ymmärrämme, että meidän on pyrittävä tasapainottamaan taloutta ja ekologiaa.

Lue lisää

Terveys ja turvallisuus

Ymmärrämme, että parantamalla terveyttä ja turvallisuutta parannamme samalla motivaatiota ja tuottavuutta sekä lisäämme työntekijöiden lojaaliutta.

Lue lisää

Laatujärjestelmä

Käytämme kansainvälisiä laadunvarmistuksen standardeja niin teknologiamme ja tuotteidemme kehityksessä kuin asiantuntija- ja asiakaspalveluissamme.

Lue lisää

Tukipalvelun käytäntö

Kaikki tukipalvelumme ovat saatavilla sekä asiaikkaille että myyntitiedusteluille. Peruslähtökohta on, että kyselyihin vastataan siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat.

Lue lisää

Tavaramerkkikäytäntö

Olemme luoneet rajoitetun käytön logoja niille, jotka haluavat tukea yhtiötä, tuotteitamme tai palveluitamme käyttämällä yhtiön logoja viestinnässään.

Lue lisää

Piratismin vastainen käytäntö

Ymmärrämme vastuumme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja jälleenmyyjiämme sekä koko ohjelmistoteollisuutta kohtaan.

Lue lisää

Käyttöehdot

Käyttämällä sivustoa sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Kehotamme sinua tutustumaan säännöllisesti näihin ehtoihin.

Lue lisää