• Yhtiön periaatteet
    Piratismin vastainen käytäntö

Piratismin vastainen käytäntö

Päivitetty: 16.9.2017

Olemme yhdessä kansainvälisten ohjelmistotalojen kanssa osa piratismin vastaista liikettä. Ymmärrämme vastuumme lisenssin omistavia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja jälleenmyyjiämme sekä koko ohjelmistoteollisuutta kohtaan. Piratismi uhkaa kehitystä ja innovaatioita viemällä alkuperäisiltä ohjelmistokehittäjiltä heidän arvokkaan ja kovan työnsä tulokset ja oikeudet. Uuden teknologian työpaikkojen, palkkojen, verotulojen ja kriittisten sijoitusten menetys ovat vain osa ohjelmistopiratismin vahingollisista vaikutuksista. Piratismi voi vahingoittaa meitä kaikkia: kuluttajia, rehellisiä jälleenmyyjiä, ohjelmistoteollisuutta, kansallista ja paikallista taloutta, puhumattakaan laajan piratismin mukanaan tuoman harmaan talouden sekä järjestäytyneen rikollisuuden luomista uhista.

Tutkimusten mukaan laiton ohjelmistojen kopiointi on vakavasti otettava syy ohjelmistoteollisuuden tulojen menetykselle. IDC ja National University of Singapore ovat tutkimuksessaan todenneet, että kuluttajat käyttävät tänä vuonna 25 miljardia USA:n dollaria ja menettävät yhteensä 1,2 miljardia tuntia aikaansa laittoman ohjelmistojen kopioinnin seurauksena. Yhtiöt puolestaan käyttävät 500 miljardia USA:n dollaria korjatakseen laittomasta kopioinnista johtuvia ongelmia.

Ohjelmistopiratismin tyypit

Ohjelmistopiratismia esiintyy monissa muodoissa. Meitä koskettavat seuraavat kolme päätyyppiä:

  1. Internet-piratismi on tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin laitonta jakamista verkkopalveluissa. Pääsyä ohjelmistoihin ja sarjanumeroihin, joiden avulla ohjelmistoja voidaan asentaa, voidaan tarjota latauksen ja poltettujen CD:iden avulla tai linkittämällä tai jakamalla sellaisia työkaluja, joilla voi kiertää ohjelmistojen kopio- tai aikasuojaukset.
  2. Yhtiöiden tai loppukäyttäjien harjoittama piratismi on ohjelmistojen kopiointia tai käyttöä ilman oikean lisenssimäärän hankintaa. Tähän sisältyy ohjelmistoa käyttävien tietokoneiden määrän vähättely, kopioiden tekeminen useammalle tietokoneelle kuin lisenssi sallii ja ohjelmiston asentamisen palvelimelle, jolta työntekijät voivat ladata sen ilman että kopioiden määrää rajataan tai valvotaan.
  3. 3. Väärentäminen on ohjelmistojen laitonta kopiointia ja niiden toimittamista sellaisessa paukkauksessa tai sellaisella tavalla, että ne vaikuttavat samalta kuin alkuperäiset tuotteet.

Auta meitä pysäyttämään piratismi

Olemme sitoutuneita piratismin estämiseen. Yksi päätoimintaperiaatteistamme on ylläpitää ja jatkuvasti parantaa lisensointiohjelmaamme niin, että se olisi helposti ymmärrettävissä ja jotta voimme tarjota asiakkaillemme joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Jos sinulla kuitenkin on meidän tuotteisiimme liittyvää kysyttävää laittomasta kopioinnista, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@neoxen.com.

Saadaksesi tietoa oman yhtiösi ohjelmistokäytäntöjen perustamiseen tai saadaksesi lisätietoa piratismista, kuten siitä mitkä toimet kuuluvat piratismiin ja millaisia sakkoja tekijänoikeuksien rikkomuksista voi saada, vieraile osoitteissa http://www.siia.net or http://www.bsa.org.

Ota yhteyttä

Kuulemme mielellämme palautetta piratismin vastaisesta käytännöstämme. Jos sinulla on kysymyksiä näihin liittyen, niin ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.


Missio ja arvot

Toimitamme uusimpia pilvipalveluita sekä ratkaisuja inhimillisesti ymmärrettävässä muodossa. Luomme asiakkaillemme kasvua ja tuottavuutta.

Lue lisää

Eettiset periaatteet

Yhteiset eettiset arvomme ja liiketoimintamme periaatteet. Näitä ohjeita ja käytäntöjä noudatamme työssämme tietoyhteiskunnan rakentamiseksi.

Lue lisää

Yksityisyydensuoja

Olemme sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan yksityisyyden suojan lakeja Näiden ohjeiden mukaisesi käytämme tietoja.

Lue lisää

Tasa-arvopolitiikka

Pyrimme toteuttamaan sosiaalista vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä päätöksiä tehdessämme, myös kumppaneitamme ja työntekijöitämme kohtaan.

Lue lisää

Ympäristöpolitiikka

Tiedostamme vaikutukset, joita moderni kulttuuri aiheuttaa ympäristöllemme. Ymmärrämme, että meidän on pyrittävä tasapainottamaan taloutta ja ekologiaa.

Lue lisää

Terveys ja turvallisuus

Ymmärrämme, että parantamalla terveyttä ja turvallisuutta parannamme samalla motivaatiota ja tuottavuutta sekä lisäämme työntekijöiden lojaaliutta.

Lue lisää

Laatujärjestelmä

Käytämme kansainvälisiä laadunvarmistuksen standardeja niin teknologiamme ja tuotteidemme kehityksessä kuin asiantuntija- ja asiakaspalveluissamme.

Lue lisää

Tukipalvelun käytäntö

Kaikki tukipalvelumme ovat saatavilla sekä asiaikkaille että myyntitiedusteluille. Peruslähtökohta on, että kyselyihin vastataan siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat.

Lue lisää

Tavaramerkkikäytäntö

Olemme luoneet rajoitetun käytön logoja niille, jotka haluavat tukea yhtiötä, tuotteitamme tai palveluitamme käyttämällä yhtiön logoja viestinnässään.

Lue lisää

Piratismin vastainen käytäntö

Ymmärrämme vastuumme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja jälleenmyyjiämme sekä koko ohjelmistoteollisuutta kohtaan.

Lue lisää

Käyttöehdot

Käyttämällä sivustoa sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Kehotamme sinua tutustumaan säännöllisesti näihin ehtoihin.

Lue lisää