• Yhtiön periaatteet
  Missio ja arvot

Yhtiön missio ja arvot

Päivitetty: 16.9.2017

Missio

Toimitamme uusimpia pilvi- ja laiteteknologioita sekä niitä tukevia palveluita inhimillisesti ymmärrettävässä muodossa. Tavoitteenamme on vastuullisesti luoda asiakkaillemme uuden sukupolven liiketoimintaympäristöjä, jotka edistävät kasvua ja tuottavuutta.

Olemme kestävään kehitykseen sitoutunut yritys ja pyrimme edistämään yhtäläisiä mahdollisuuksia ja sosiaalista vastuuta kaikessa toiminnassamme. Olemme julkaisseet toimintaperiaatteemme, jotka ohjaavat päivittäistä työtämme. Me tuemme työntekijöidemme viihtyvyyttä työssään ja kannustamme heitä henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun.

Tavoitteenamme on tuottaa aitoa lisäarvoa osakkeenomistajillemme, kumppaneillemme sekä asiakkaillemme ja sitä kautta loppujen lopuksi työpaikkoja ja hyvinvointia yhteiskunnalle.

Arvot

Nämä yhteiset arvot perustuvat yhtiömme missioon ja ne ohjaavat päivittäistä työtämme sekä päätöksentekoa:

 • Asiakaskeskeisyys

  Me kuuntelemme. Lojaalisuus asiakkaitamme kohtaan on keskeisimpiä pyrkimyksiämme. Henkilökuntamme ansaitsee asiakkaiden luottamuksen työmme laadulla, palveluasenteellamme ja joustavuudellamme. Toimintaprosessimme ovat hyvin määriteltyjä ja kehitämme niitä jatkuvasti hyödyntäen uusinta teknologiaa, sekä työmenetelmiä. Me kuuntelemme huolellisesti asiakkaidemme toiveita ja pyrimme vastaamaan niihin tuottaen innostavia ratkaisuja.

 • Inspiraatio

  Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisumalleja. Radikaalit innovaatiot ja jatkuva kehittyminen ovat meille avainasemassa. Edelläkävijän ajatusmaailma ja ratkaisuhakuisuus ovat keskeisiä asiakkaille tuottamissamme palveluissa.

 • Työympäristö

  Dynaaminen työympäristömme on innostava ja antaa meille jatkuvasti mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuksia sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen kasvuun. Me kunnioitamme, luotamme ja kannustamme toinen toistamme, sekä autamme niin tiimejä kuin yksilöitäkin menestymään.

 • Yhtenäisyys

  Me arvostamme yhtenäisyyttä, luotettavuutta sekä rehellisyyttä. Me työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että yhä paremmin ymmärrämme asiakkaitamme sekä kumppaneitamme varmistaaksemme tuottamiemme palveluiden laadun.

 • Toimitusvarmuus

  Teemme kaikkemme, jotta varmistaisimme tuotteidemme ja palveluidemme laadun sekä aikataulun mukaisen toimituksen. Meillä on sekä nuoren yhtiön innokkuus että kokeneen toimittajan ammattitaito, kokemus ja huippuluokan tukipalvelut.

 • Kasvu ja menestyminen

  Jatkuva tuottavuus, kasvu, tuloksentekokyky ja vastuullinen johtaminen ovat toimintamme kulmakiviä.

 • Yhteiskunta

  Me pyrimme aktiivisesti toimimaan yhteisöissämme vastuullisena toimijana. Pyrimme tukemaan sellaisia hankkeita ja aloitteita, jotka ovat sopusoinnussa sekä liiketoimintamme että arvojemme kanssa.

Ota yhteyttä

Kuulemme mielellämme palautetta yhtiömme arvoista. Jos sinulla on kysymyksiä tähän liittyen, niin ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.


Missio ja arvot

Toimitamme uusimpia pilvipalveluita sekä ratkaisuja inhimillisesti ymmärrettävässä muodossa. Luomme asiakkaillemme kasvua ja tuottavuutta.

Lue lisää

Eettiset periaatteet

Yhteiset eettiset arvomme ja liiketoimintamme periaatteet. Näitä ohjeita ja käytäntöjä noudatamme työssämme tietoyhteiskunnan rakentamiseksi.

Lue lisää

Yksityisyydensuoja

Olemme sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan yksityisyyden suojan lakeja Näiden ohjeiden mukaisesi käytämme tietoja.

Lue lisää

Tasa-arvopolitiikka

Pyrimme toteuttamaan sosiaalista vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä päätöksiä tehdessämme, myös kumppaneitamme ja työntekijöitämme kohtaan.

Lue lisää

Ympäristöpolitiikka

Tiedostamme vaikutukset, joita moderni kulttuuri aiheuttaa ympäristöllemme. Ymmärrämme, että meidän on pyrittävä tasapainottamaan taloutta ja ekologiaa.

Lue lisää

Terveys ja turvallisuus

Ymmärrämme, että parantamalla terveyttä ja turvallisuutta parannamme samalla motivaatiota ja tuottavuutta sekä lisäämme työntekijöiden lojaaliutta.

Lue lisää

Laatujärjestelmä

Käytämme kansainvälisiä laadunvarmistuksen standardeja niin teknologiamme ja tuotteidemme kehityksessä kuin asiantuntija- ja asiakaspalveluissamme.

Lue lisää

Tukipalvelun käytäntö

Kaikki tukipalvelumme ovat saatavilla sekä asiaikkaille että myyntitiedusteluille. Peruslähtökohta on, että kyselyihin vastataan siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat.

Lue lisää

Tavaramerkkikäytäntö

Olemme luoneet rajoitetun käytön logoja niille, jotka haluavat tukea yhtiötä, tuotteitamme tai palveluitamme käyttämällä yhtiön logoja viestinnässään.

Lue lisää

Piratismin vastainen käytäntö

Ymmärrämme vastuumme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja jälleenmyyjiämme sekä koko ohjelmistoteollisuutta kohtaan.

Lue lisää

Käyttöehdot

Käyttämällä sivustoa sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Kehotamme sinua tutustumaan säännöllisesti näihin ehtoihin.

Lue lisää