• Hallitus

Hallituksen jäsenet


Kirsi Tervo

Kirsi Tervo

Director of the Board, CFO, Partner

Kirsi Tervo liittyi Neoxen Systemsiin vuonna 2002 hallinnoimaan yritystaloutta. Ennen Neoxen Systemsia hän työskenteli yli 17 vuotta Restel Oy:ssä, jossa hän hoiti ja kehitti Varsinais-Suomen ravintolatoimintaa. Tervo tuo Neoxen Systemsille hyvän pohjan taloushallinnolle ja liiketoiminnan kehittämiselle.

kirsi.tervo@neoxen.com

Tero Toropainen

Tero Toropainen

Technology Director, COO

Tero Toropainen liittyi Neoxen Systemsiin vuonna 2004. Hän johtaa tuotehallintaa, teknologialiittoja ja yrityksen turvallisuutta. Hänellä on vahva kokemus teknisestä tuotehallinnasta ja kansainvälisestä kumppanuuden hallinnasta. Toropaisella on vankka tausta sisällön julkaisu- ja tiedonhallintajärjestelmissä. Hän vastaa teknisestä yhteydestä Microsoftin kanssa ja hänellä on tekninen vastuu strategisissa eLearning- ja Cloud Services -ratkaisuissa. Toropainen toimii Chief Technology Architect Microsoftin SharePoint-perustaisessa kansallisessa eOppiminen.fi-hankkeessa (eLearning-fi.com).

Ennen siirtymistään Neoxen Systemsiin Toropainen työskenteli Elcoteq Design Centerin teknologiakoordinaattorina. Ennen Elcoteqia Toropainen työskenteli ohjelmistopäällikkönä ja teknisenä tuotepäällikkönä Probatus Technologiesissa, joka on Comptel Oyj:n yhteistyökumppani, ja ennen sitä PRG Managerina (Product Release Group) Bentley Systemsissa, joka on johtava teknisten ratkaisujen toimittaja globaaleille markkinoille.

tero.toropainen@neoxen.com

Esa Tervo

Esa Tervo

CEO, Partner, Executive Consultant

Esa Tervo perusti Neoxen Systemsin vuonna 2002 ja johtaa yhtiön strategista toimintaa. Tervo tuo Neoxen Systemsille vahvan näkemyksen ja merkittävän kokemuksen laajamittaisista kansainvälisistä projektitoiminnoista, tuotekehityksestä, konsultoinnista ja johtamisesta.

Tervolla on vankka tausta sisällön julkaisemisessa ja tiedonhallintajärjestelmissä. Tervo on tuottanut laajan valikoiman teknisiä innovaatioita, alan artikkeleita ja julkaisuja. Tervo on johtava teknologiajohtaja, jolla on vahva kokemus kansainvälisestä tutkimus- ja kehitystyöstä, eLearning-teknologiasta ja yksityis-julkisista suhteista (kokemusta kansallisista Tekes-ohjelmista, ESR ja EUREKA-yhteistyöstä).

Ennen Neoxen Systemsin perustamista Tervo toimi varatoimitusjohtajana ja teknologiajohtajana Comptel Corporationin Probatus Technologies -yhtiössä. Ennen Comptelia Tervoa toimi kehitysjohtajana Bentley Systemsissa, joka on johtava teknisten ratkaisujen toimittaja globaaleille markkinoille.

esa.tervo@neoxen.com


Ville Schreck

Ville Schreck

Partner

Ville Schreck on myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Schreckillä on vankka kokemus asiakasrajapintojen strategisesta johtamisesta, jälkimarkkinoinnista sekä erityisesti kansainvälisen kumppaniverkoston suhdetoiminnasta.