QX Enterprise Cloud
Kotimaiset konesalit
Skaalautuvin pilvipalvelu

Julkishallinnon hyväksymä palvelualusta
Operaattoritason tietoturva


Operaattoritason palvelut - QX Enterprise Cloud

QX Enterprise Cloud on suomalainen, operaattoritason skaalautuva pilvipalvelu, jossa saat käyttöösi virtuaalisen konesalin, pääsyn pilvipalvelun hallintaportaaliin, ja kapasiteettia oman päiväkohtaisen tarpeesi mukaan. Voit itse luoda haluamasi määrän virtuaalipalvelimia, ja jakaa niille haluamasi levy-, muisti- ja prosessorikapasiteetit. Kapasiteetin loppuessa voit varata oman käyttöliittymäsi kautta dynaamisesti lisää kapasiteettia.

Palvelun tuottamiseen käytetyt konesalit sijaitsevat Suomessa ja tarjoavat julkishallinnon ja suuryritysten edellyttämän tietoturvan tason pilvipalveluille. Kapasiteettia on mahdollista kasvattaa täysin joustavasti ja tarvittaessa myös pienentää – päiväkohtainen hinnoittelu joustaa mukana.

QX Enterprise Cloud on täysin itsehallittava korkean käytettävyyden IaaS-palvelu (Infrastructure as a Service), johon on kehitetty edistyksellisen hallintaportaali. Portaalista hallitset mm. kapasiteetin määrää, varmistuspalvelua, konesalisi verkkoja, hallintaportaalin käyttäjiä ja raportteja. Hallintaportaalin kautta voit hallita olemassa olevia, ja luoda uusia, virtuaalisia konesaleja, virtuaalisia aplikaatioita ja virtuaalipalvelimia omiin virtuaalisiin konesaleihisi.

QX Enterprise Cloud toteuttaa jatkuvan parantamisen toimintamallia, jonka tarkoituksena on tarjota käyttöösi jatkuvasti kilpailukykyinen, uusimpien teknologioiden mukainen, turvallinen, kehittyvä ja sisäisiä järjestelmiäsi tukeva ympäristö.

Tarvitset sitten joustavan ratkaisun nettipalveluillesi tai tilapäistä virtuaalikonekapasiteettia, tai vaikka maailmanlaajuisen virtuaalikonesalin, on QX Enterprise Cloud joustava ja kustannustehokas ratkaisu. Se mukautuu juuri sinun tarpeisiisi.

QX Enterprise Cloud tarjoaa turvallista ja kotimaista konesalikapasiteettia ilman suuria investointeja. Maksat vain oikeasti tarvitsemastasi palvelinkapasiteetista, jonka määrää voit muuttaa lennossa. Luotettava palvelu taltioi elintärkeät sovelluksesi Suomessa sijaitseviin tietovarastoihin ja takaa palvelulle markkinoiden nopeimman käyttöönoton. Pilvestä tarjottava QX Enterprise Cloud säästää kustannuksissa, koska sinä määräät sen käytöstä itse. Käyttöönotto kestää kokonaiset 25 minuuttia. Premiumtason QX Enterprise Cloud-palveluidemme avulla säästät aikaa ja kustannuksia. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Ota meihin yhteyttä!

Virtuaalikonesali - Virtual Machines (IaaS)

Palvelu sisältää valmiita palvelintemplateja yleisimmistä Windows- ja Linux–palvelinkäyttöjärjestelmistä, sekä templateja useiden virtuaalisten palomuurien asentamiseksi. Palvelualusta mahdollistaa myös virtuaalikoneiden siirtämisen virtuaalisesta konesalista toiseen, palvelinten tuomisen omiin virtuaalisiin konesaleihinsa muista pilvipalveluista, ja siirtämisen pois Toimittajan pilvipalvelusta.

Käytössäsi on pilvialustan virtuaalipalvelinten HA-toiminto. HA-toiminto mahdollistaa korkean käytettävyyden (High Availability) toimimalla siten, että palvelinten rauta-alustan vikaantuessa järjestelmä käynnistää virtuaalipalvelimet toisella fyysisellä palvelimella automaattisesti.

Valjasta kotimainen virtuaalikonesali hyötykäyttöön nopeasti ja tehokkaasti.

REST-rajapinnan kautta on mahdollista hallita virtuaalisia konesaleja ohjelmallisesti. Rajapinnan avulla voidaan mm. siirtää palvelimia oman konesalin ja virtuaalisten konesalien välillä, sekä myös eri palveluntarjoajien pilvipalvelujen välillä, sekä hallinnoida, luoda ja poistaa virtuaalipalvelimia.

Ota meihin yhteyttä!

Kuormantasaus palveluna - LBaaS

QX Enterprise Cloud tarjoaa käyttöösi julkisten IP-osoitteiden kuormantasauksen (Load Balancing as a Service). Automaattisella kuormantasauksella liikenne on mahdollista ohjata useammalle palvelimelle, joilloin palvelinjärjestelmästä saadaan mahdollisimman tehokas ja vakaa. Palvelu tukee SSL-salausta eikä taustapalvelimien määrälle ole rajoituksia. Käytettävät metodit kuormanjaolle ovat Round Robin ja First Available. Round Robin jakaa yhteydet tasaisesti eri palvelimille ja estää yhden palvelimen yli-kuormittumista. First Available käyttää palvelinta, jonka maksimiyhteysmäärä ei ole täynnä. Tällöin seuraavaa palvelinta kuormitetaan vasta kun ensimmäisen palvelimen maksimiyhteysmäärä on täyttynyt.

Ota meihin yhteyttä!

Kuormantasaus palveluna takaa mahdollisimman tehokkaan ja vakaan toiminnan.

Object Storage

QX Enterprise Cloud tarjoaa lisäpalveluna kustannustehokkaan, turvallisen ja saatavuudeltaan erinomaisen ratkaisun Object Storagea hyödyntävien sovellusten käyttöön. Object Storage ei ole perinteinen tiedostojärjestelmä, vaan hyvin skaalautuva staattisen tiedon varasto muun muassa virtuaalikoneille, varmuuskopioille, kuville ja dokumenteille. Maksimaalisen suorituskyvyn ja tietoturvallisuuden takia tieto on jaettu usealle eri tietovarastolle. Palvelun tarjoamassa Object Storagessa tieto on aina vähintään kolmessa eri lokaatiossa samaan aikaan. Tilatessasi tuotteen saat käyttöösi Object Storage tunnuksen ja käyttöosoitteen, jotka määrittelet käyttämiisi Object Storagea hyödyntäviin sovellusohjelmistoihin. Tyypillisiä Object Storage sovelluksia ovat CDN (Content Delivery Network) ratkaisut ja varmistus-, tiedosto- ja tallennusohjelmistot.

Ota meihin yhteyttä!

Lisäpalveluna kustannustehokas, turvallinen ja saatavuudeltaan erinomainen Object Storage

Käyttäisinkö Microsoft Azurea vai kotimaista palvelua?

Meiltä saat kumman tahansa. Tai molemmat. Microsoft Azure tai kotimainen konesali. Avaimet käteen. Integroimme palvelut yrityksellesi, niin että voit keskittyä olennaiseen. Neoxen on johtavia Microsoft Azure ja Office 365-asiantuntijoita. Olemme Microsoftin ainoita suomalaisia Triple-D kultakumppaneita (Data Platform, Data Analytics ja Datacenter) Keskity kehittämään liiketoimintaasi, me hoidamme tekniikan käyttökuntoon ja annamme sinulle täydet tuki- ja ylläpitopalvelut.

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu myös Azure-palveluihimme. Azure tai kotimainen. Tai molemmat. Avaimet käteen ja tuottavaksi saman tien.