• Konsultointi &
    Analyysi -palvelut

Tehtävämme

Tarjoamme konsultointi- ja analyysipalveluita vastaamaan teknologian nopean kehittymisen asettamiin tarpeisiisi. Tavoitteemme on antaa sinulle uusia ideoita, taitoja ja työtapoja sekä tarkat suunnitelmat niiden jalkauttamiseen.

Olemme uusiempien Microsoftin ja Bentleyn teknologioiden asiantuntijoita - sekä perinteisten että pilvipohjaisten. Palvelumme noudattaa maailmanluokan Neoxen Modus metodologiaa paikan päällä tapahtuvassa konsultoinnissa, analysoinnissa sekä projektinhallinassa.

Mitä tarjoamme?

Aiotko ottaa käyttöön uutta teknologiaa joko toimitiloissasi tai pilvessä?

Etsitkö todistetusti osaavaa Microsoft kumppania?

  • Tarveanalyysit
  • Teknologia- ja infrastruktuurianalyysit
  • Tietoturva-analyysit ja identiteetinhallinta
  • Projektien määritys ja arviointi
  • Riskianalyysit

Asiantuntijapalveluiden portfolio

Asiantuntijapalveluidemme kattava portfolio tarjoaa ratkaisuja kaikilla ratkaisevilla alueilla kuten teknologiakonsultaatiossa, projektinhallinnassa, toteutuksessa ja käyttöönotossa, räätälöinnissä, visuaalisessa suunnittelussa ja dokumentaatiossa, laadunvalvonnassa, asiakastuessa ja ylläpidossa.

Pyrimme avustamaan sinua tehokkaasti niin että ohjelmistoratkaisusi ovat liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisempiä, responsiivisempia, vakaampia, kasvaviin vaatimuksiin vastaavia ja kilpailukykyisempiä.

Kunnioitamme asiakkaitamme ja kuuntelemme heidän tarpeitaan. Suurin osa työstämme on liiketoiminnan kannalta kriittistä ja hyvin luottamuksellista, ja yleensä molemminpuolisen salassapitosopimuksen (NDA) alaista. Arvostamme tätä luottamusta ja suoritamme kaikki tehtävämme keskinäisessä kunnioituksessa ja hienotunteisesti.

Perusteellisen analyysin jälkeen voit valita uudelle ratkaisullesi käyttöönotto-palvelumme, joka auttaa sinua kaikissa eri vaiheissa. Saat sen avaimet käteen -ratkaisuna.

Ole hyvä ja lue lisää tarjonnastamme, tai lue lisää Tärkeimmistä eduista.


Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.