• Etsitkö
    todistetusti osaavaa Microsoft kumppania?

Etsitkö todistetusti osaavaa Microsoft kumppania?

Siirtyminen uuteen teknologiaan tai prosessimalliin voi olla tehotonta mille tahansa organisaatiolle, jos siitä puuttuu asianmukainen analyysi ja konsultointi. Me varmistamme, että muutoksessa mukana olevat henkilöt ymmärtävät uuden roolinsa ja ohjaamme heitä omaksumaan uudet mallit onnistuneesti.

Luottamalla todistetusti osaavaan Microsoft kumppaniin ja standardien mukaiseen projektimalliin saat vapautettua omat resurssisi ydinliiketoimintaasi varten sekä säästät aikaa, rahaa ja resursseja.

Meillä on vakiintunut maine sekä koulutus- että liikemaailman asiakkaidemme keskuudessa. Avullamme voit onnistuneesti suunnitella ja toteuttaa liiketoimintasi muutokset.

Omistautuneet asiantuntijamme

Konsulttimme ovat valmiita auttamaan sinua tietovarojen, prosessien ja teknologiaresurssien hallinnoinnissa pitkäaikaisen, kilpailukykyisen menestyksen saavuttamiseksi. Hyödynnämme omaa tunnustettua Neoxen Modus Metodologiaamme takaamaan palvelumme laadun.

Miksi Neoxen?

Palveluidemme avulla pääset hyötymään hyvin pätevien liiketoimintajohtajien, teknologian-asiantuntijoiden ja monien muiden yhteisestä ammattitaidosta. Palvelumme tarjoaa viitekehyksen, joka auttaa sinua suunnittelemaan ja hallitsemaan teknologiainvestointeja. Me varmistamme, että ratkaisusi on tehokas ja toimiva - olemme apuna kaikenkattavasta konsultoinnista ja projektihallinnasta koulutukseen, toimitukseen ja tulosten arviointiin.


Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.