• Toteutus &
    Käyttöönotto -palvelut

Tehtävämme

Me autamme sinua ottamaan käyttöön uusimmat Microsoftin ja Bentleyn teknologiat. Palvelumme kattaa koko prosessin aina vaatimusten määrittelystä toteutukseen ja käyttöönottoon sekä ylläpitoon ja asiakastukeen.

Riippumatta siitä oletko julkisen sektorin vai liikemaailman edustaja ja minkä laajuinen teknologinen haasteesi on, teemme parhaamme auttaaksemme sinua. Motivoituneet Microsoft-asiantuntijamme toteuttavat ja ottavat käyttöön niin toimitiloissa sijaitsevia, pilvipohjaisia kuin hybridi ratkaisujakin.

Teknologiakonsulttimme etsivät koko ajan parempia tapoja käyttää hyödyksi alan käytäntöjä. Tarkkailemme ja kehitämme palkittua Neoxen Modus Metodologiaa, jotta voisimme palvella paremmin.

Mitä tarjoamme?

Tarvisetko todistetusti osaavaa kumppania toteuttamaan uuden toimitiloissa sijaitsevan tai pilvipohjaisen ratkaisusi?

Omistautuneena kultakumppanina voimme auttaa sinua toteuttamaan Microsoftin ja Bentleyn uusimpiin teknologioihin perustuvia ratkaisuja, muun muassa:

Asiantuntijapalveluiden portfolio

Asiantuntijapalveluidemme kattava portfolio tarjoaa ratkaisuja kaikilla ratkaisevilla alueilla kuten teknologiakonsultaatiossa, projektinhallinnassa, toteutuksessa ja käyttöönotossa, räätälöinnissä, visuaalisessa suunnittelussa ja dokumentaatiossa, laadunvalvonnassa, asiakastuessa ja ylläpidossa.

Pyrimme avustamaan sinua tehokkaasti niin että ohjelmistoratkaisusi ovat liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisempiä, responsiivisempia, vakaampia, kasvaviin vaatimuksiin vastaavia ja kilpailukykyisempiä.

Kunnioitamme asiakkaitamme ja kuuntelemme heidän tarpeitaan. Suurin osa työstämme on liiketoiminnan kannalta kriittistä ja hyvin luottamuksellista, ja yleensä molemminpuolisen salassapitosopimuksen (NDA) alaista. Arvostamme tätä luottamusta ja suoritamme kaikki tehtävämme keskinäisessä kunnioituksessa ja hienotunteisesti.

Perusteellisen analyysin jälkeen määrittelemme arkkitehtuurin ja teemme tekniset toteutussuunnitelmat. Asennamme, konfiguroimme ja otamme käyttöön koko järjestelmän. Järjestelmä toimitetaan sinulle testatulla avaimet käteen -periaatteella ja täysin dokumentoituna.

Mitä jos et halua itse ylläpitää tarvittavaa infrastruktuuria?

Ei hätää, tähän on ratkaisu. Voimme tarjota sinulle koko infrastruktuurin palveluna - omasta pilvipalvelustamme tai Microsoftin pilvestä.

Moni asiakkaamme täydentää projektin toteutusta räätälöidyllä ohjelmistokehityksellä.

Etsitkö todistetusti osaavaa Microsoft kumppania? Ole hyvä ja lue lisää tarjonnastamme tai lue lisää Tärkeimmistä eduista.


Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.