• Kumppanit
    Konsulttikumppanit

Konsulttikumppanit

Neoxen Konsulttikumppanit-ohjelman (NCP) jäsenet suunnittelevat, muuttavat, hallitsevat, kehittävät ja ottavat käyttöön liiketoimintaratkaisuja yhdessä Neoxen Systemsin kanssa. Tämä ohjelma voi olla oikea ratkaisu sinulle jos yhtiösi kuuluu joihinkin seuraavista kategorioista.

Järjestelmäintegroijat

Järjestelmäintegroijien tärkein lisäarvo on kyky määrittää ja toteuttaa suuria ja monimutkaisia useiden toimittajien järjestelmiä ja sovelluksia. Järjestelmäintegroijat toimivat useilla eri aloilla ja tarjoavat teknisiä ja strategisia asiantuntijapalveluita. Asiakkaat näkevät järjestelmäintegroijat toimittajista riippumattomina ja siten heillä on paljon vaikutusvaltaa asiakkaidensa johtoportaan tekemiin informatioteknologian ostopäätöksiin. Heidän palvelunsa vaihtelevat perussopimuksista ja projektihallinnasta kokonaisvaltaiseen teknisen integraation hallintaan.

Asiantuntijapalveluiden tarjoajat

Asiantuntijapalveluiden tarjoajat ovat taitavia teknologiaosaajia, jotka voivat auttaa hyvin erilaisissa IT-projekteissa. Palveluntarjojat tekevät jonkin verran strategista työtä, mutta saavat yleensä suurimman osan liikevaihdosta projektien suunnittelusta ja toimeenpanosta.

Liikkeenjohdon konsultit

Liikkeenjohdon konsultit auttavat yhtiöiden johtajia liiketoiminta-, teknologia-, tuote-, henkilöstöhallinto- tai IRP-strategioiden arvioinnissa, kehittämisessä ja toimeenpanossa. Liikkeenjohdon konsultit keskittyvät prosessien kehittämiseen ja suosittelevat teknologioita, mutta eivät yleensä toimeenpane niitä.

Katso Neoxenin kumppanit ja asiakkaat.

Jos haluat lisätietoja Neoxen Konsulttikumppanit-ohjelmasta, ota yhteyttä: partners@neoxen.com.