• Tervetuloa
  Customer Care
  -tukipalveluihin
 • Paras
  asiakaspalvelu

Customer Care-tukipalvelut

Me seuraamme systemaattisesti tuotteidemme ja palveluidemme laatua taataksemme sinulle parhaan mahdollisen palvelutason. Tukipalveluidemme perusperiaate 
            on 'first in, first served'. Jos sinulla on voimassaoleva Neoxen SELECT-sopimus, olet kuitenkin aina etusijalla.

Huippuluokan tukipalvelumme tarjoavat sinulle mahdollisuuksia maksimoida oppimisratkaisusi luotettavuuden ja käytettävyyden sekä samanaikaisesti pienentää käyttö- ja IT-kustannuksiasi. SELECT-asiakkaana sinulla on koko tukiorganisaatiomme käytössäsi mahdollisten ongelmatilanteiden tehokasta ratkaisua varten. SELECT-sopimus sisältää muun muassa: .

 • Tukipalveluiden Online Portaalin
 • Suoran puhelin- ja online-tuen
 • Sähköpostituen
 • Palveluoppaan

Jos sinulle tulee mieleen joitain lisäkysymyksiä tukipalveluihimme liittyen tai jos haluat keskustella aiheesta lisää, niin ota yhteyttä: support@neoxen.com. Kiitos yhteistyöstäsi!

Tukipalveluiden henkilöstö
Neoxen SELECT tukipalvelu- ja ylläpitosopimus on sinun vakuutuksesi häiriöttömälle ja vaivattomalle käytölle. Me huolehdimme siitä, että 
                  sinä voit keskittyä olennaiseen, sinun liiketoimintaasi.

SELECT - Ylläpito- ja tukipalvelu vaivattomasti

SELECT ylläpito- ja tukipalvelusopimuksella saat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistasi - joustavasti ja kustannustehokkaasti. Taatut palvelutasot ja aina ajan tasalla olevat ohjelmistot helpottavat sinun työtäsi. SELECT-asiakkaana sinulla on käytössäsi Premium-tason tukipalvelut ja monia muita hyötyjä.

Neoxen SELECT-sopimuksen solmiminen tapahtuu palvelutilauksen yhteydessä. Sopimus on saatavilla sekä yritys- että oppilaitosasiakkaille.

SELECT-sopimus sisältää lukuisia etuja, muun muassa seuraavat:

1. Sovelluspäivitykset

Sinulla on käytössäsi aina uusimmat versiot tilaamistasi ohjelmistoista koko sopimusjakson ajan ilman erillistä hintaa. Me huolehdimme siitä, että päivitys on sinulle vaivaton ja mahdolliset käyttökatkokset eivät häiritse työtäsi.

2. Tukipalvelut

SELECT-sopimuksen myötä olet oikeutettu Premium-tason tukipalveluihin, joihin kuuluu suora 'kuuma linja, online-palvelut ja nimetty yhteyshenkilö. Tukipalvelupyynnöilläsi on taattu vasteaika.

3. Lisäpalvelut

Kaikki yhtiömme tuottamat palvelut ovat käytössäsi edulliseen SELECT-hintaan ilman erillistä sopimusta. Tällaisia palveluita voivat olla esimerkiksi ohjelmistojen integrointi-, mukautus- ja räätälöintipalvelut, sisällön- ja koulutusmateriaalinn tuotanto, konsultointi ja koulutus tai muiden järjestelmien hostaus- ja migraatiopalvelut.

4. Monikielituki ja lokalisointi

Yhtiön pilvipalvelut tukevat useita eri kielivaihtoehtoja. Mikäli haluat sellaisen kieliversion, jota kyseiselle tuotteelle ei ole saatavilla, voit mahdollisesti saada sen käyttöösi edulliseen SELECT-toimitushintaan.

Ota yhteyttä myyntiimme saadaksesi lisätietoja Neoxen SELECT-sopimuksesta ja sen eduista.


Ota yhteyttä tukeen
Jos sinulla on Neoxen SELECT tukipalvelu- ja ylläpitosopimus, on palvelumme käytössäsi ajasta, paikasta ja päätelaitteesta 
                  riippumatta. Vaikka 24/7, jos niin haluat.

Tukipalveluiden Online-portaali

SELECT-asiakkaana sinulla on pääsy suojattuun tukiportaaliin, joka on vain sinun tukipyyntöjäsi ja niiden hallintaa varten. Portaalin käyttö edellyttää kirjautumista.

 • Tietoturvallinen suojattu portaali, jossa palvelupyynnot rekisteröidään ja käsitellään.
 • Jokaisella palvelupyynnölä on yksikäsitteinen tunniste, jonka avulla niiden tilaa ja elinkaarta seurataan.
 • Voit rekisteröidä pyyntöjä myös itse ja seurata niiden käsittelyn vaiheita reaaliaikaisesti.
 • Saat automaattisesti kuukausittaisen yhteenvetoraportin.

Ota yhteys myyntiimme
Neoxen SELECT-asiakkaana sinulla on suora yhteys tukipalveluihimme: puhelin, Skype, sähköposti ja vielä onlin-portaali.

Suora yhteys tukeen

SELECT-asiakkaana sinulla on useita tapoja kommunikoida suoraan tukipalveluidemme kanssa.

Suora 'kuuma linja'

Sinulla on suora puhelinnumero keskustellaksesi tukitiimisi kanssa. Puhelinpalvelu on käytössäsi SELECT-sopimuksessa määriteltyinä aikoina.

Skype4B tai Skype

Reaaliaikaista tukea tarvitessasi käytössäsi voi olla joko Skype4B tai Skype. Tällöin voit hyödyntää audio, video ja chat-yhteyttä. Myös työpöydän ja sovellusten jako on tällöin hyödynnettävissä. Online-tuki on käytössäsi SELECT-sopimuksessa määriteltyinä aikoina.

Sähköposti

Luonnollisesti sähköposti on aina käytettävissä vähemmän kiireellisten pyyntöjen osalta.


Ota yhteys myyntiimme
Neoxen SELECT on sopimus, joka takaa sinulle parhaan mahdollisen vastineen investoinnillesi. Meille on kunnia-asia pitää sinut 
                  tyytyväisenä asiakkaanamme.

Tukipalveluiden opas

Me seuraamme systemaattisesti tuotteidemme ja palveluidemme laatua taataksemme sinulle parhaan mahdollisen palvelutason. Tukipalveluidemme perusperiaate on 'first in, first served'. Jos sinulla on voimassaoleva SELECT-sopimus, olet kuitenkin aina etusijalla. SELECT-asiakkaana sinulla on myös suora 'kuuma linja' tukipalveluihimme.

SELECT-asiakkaana sinulla on koko tukiorganisaatiomme käytössäsi mahdollisten ongelmatilanteiden tehokasta ratkaisua varten. Pidämme jokaista tukipyyntöä mahdollisuutena todistaa sitoutumistamme asiakastyytyväisyyteen. Me teemme parhaamme, jotta saisit mahdollisimman hyvän vastineen investoinneillesi.

Tukipalveluiden opas kuvaa yksityiskohtaisesti ja selkeästi tukipalveluidemme prosessit, työnkulut ja ohjeistukset siitä kuinka henkilöstömme tukipalveluissa toimii. Opas on suoraan käytettävissäsi tukipalveluidemme Online-portaalissa.


Ota yhteys myyntiimme

Palvelukuvaus

Tutustu lähemmin tukipalveluihimme...

Ota yhteyttä tukeen

Laatujärjestelmä

Tutustu laatujärjestelmäämme. Alta löydät linkit tiivistelmiin Neoxen Modus Metodologian käsikirjoista (EN-US).

Periaatteemme

Lue lisää liiketoimintamme periaatteista ja yhtiömme arvoista.