Office 365
SharePoint
Neoxen-palvelupaketit

Paras palvelu liikkuvalle henkilöstöllesi
Hyödynnä koko business-potentiaalisi


Office 365 SharePoint tehokäyttöön

Neoxenin tehokkaan pakettiratkaisun avulla yrityksesi saa SharePointin nopeasti tuottavaksi. Työskentele missä ja milloin vain. Yrityksesi on tehokkaampi, kun päivittäisen työn tekemiseen tarvittava tieto on aina mukana oletpa sitten työpaikalla tai ulkona. Office 365 paketti sisältää SharePoint Onlinen, jonka avulla voit jakaa ja muokata tiedostoja selaimen avulla mistä tahansa. Tieto ja asiakirjat ovat yhdessä paikassa ja aina ajantasalla, ja tarvittaessa voit jakaa tietoa myös asiakkaille tai kumppaneille. Nyt myös mobiilisti.

Lue lisää (PDF)

Valjasta SharePoint Online hyötykäyttöön nopeasti ja tehokkaasti.

Uusi ilme Office 365-sivustoillesi

Päivitämme Office 365 intranet- ja extranetsivustosi yrityksesi ilmeen mukaiseksi. Brändäys tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti joko graafisen ohjeen tai olemassa olevan verkkosivun perusteella. Valmiit Neoxen Designer-teemat varmistavat nopean ja onnistuneen lopputuloksen. Mikä parasta, lopputulos on responsiivinen. Sivusi toimivat erinomaisesti myös tableteilla ja älypuhelimilla.

Lue lisää (PDF)

Office 365 intranet- ja extranetsivujen moderni brändäys Neoxen Designer-teemoilla nopeasti ja näyttävästi.

Office 365 mobiilisti

Eikö sinulla vielä ole aidosti mobiileja palveluita? Vai ovatko ne erilliset ja erikseen ylläpidettävät teettäen sinulle ylimääräistä työtä? Meillä on siihen ratkaisu - sinun oma Office 365-palvelusi Neoxenin palvelupaketilla.

Neoxenin palvelupakettien avulla SharePoint-sivustosi palvelelevat kaikkia käyttäjiäsi ja säästät ylläpidossa. Palvelet paremmin liikkuvaa henkilöstöäsi ja yhteistyökumppaneitasi. He ovat liikkeellä - asiakkaiden luona, kokouksissa ja työmatkoilla. Siksi yrityksesi palveluita hyödynnetään yhä useammin mobiililaitteilla ja tableteilla. Hyödynnä koko potentiaalisi.

Lue lisää (PDF)

Hyödynnä henklöstösi koko kapasiteetti myös mobiilisti responsiivisilla SharePoint-sivuilla

Oletko vasta hankkimassa Office 365 palvelua?

Neoxenin teknisten käyttöönottopalveluiden avulla saat täyden hyödyn Office 365 palvelusta. Avaimet käteen. Integroimme Office 365 palvelun yrityksellesi, niin että voit aloittaa sähköpostin, kalenterin, pikaviestien ja verkkotallennustilan käytön. Yrityksesi voi aloittaa oman intranetin, työryhmäominaisuuksien ja verkkokokousten käytön vaivattomasti. Keskity kehittämään liiketoimintaasi, me hoidamme tekniikan käyttökuntoon.

Lue lisää (PDF)

Office 365 tekninen käyttöönotto. Avaimet käteen ja tuottavaksi saman tien.