QX Enterprise Cloud
Microsoft Azure
Skaalautuvin pilvipalvelu

Julkishallinnon hyväksymä palvelualusta
PCI DSS-hyväksyntä finanssipalveluita varten


Azure-palvelut avaimet-käteen - QX Enterprise Cloud

QX Enterprise Cloud ei ole vain perinteinen pilvipalvelu, kuten selaimen kautta toimivat sovellukset tai tutut konesalien hostatut palvelut. Se on paljon enemmän. QX Enterprise Cloud perustuu globaaliin Microsoft Azure-palveluun. Sen avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi vahva tunnistautuminen, IDM/IAM-ratkaisut, automaatiot, VDI-toteutukset sekä Big Data ja IoT-ratkaisut aiempaa helpommin, nopeammin, ketterämmin ja edullisemmin.

QX Enterprise Cloud sisältää IaaS- ja PaaS-kapasiteettipalvelut, kuten esimerkiksi Windows- ja Linux-virtuaalipalvelimet, web-sivustot sekä tietokannat. Paikallinen Active Directory voidaan laajentaa kaksisuuntaisella synkronoinnilla Azure Active Directory palveluun, mikä mahdollistaa kertakirjautumisen (SSO) tuhansiin SaaS-sovelluksiin. Lisäksi mukana on itsepalveluominaisuuksia, kuten salasanojen resetointi ja ryhmien hallinta itsepalveluna.

Palveluun voidaan kytkeä myös vahva tunnistautuminen mobiililaitteen avulla (Multi-Factor Authentication). Tunnistautuminen voidaan kytkeä sekä Azure Active Directoryyn että yrityksen nykyisen IT-infrastruktuurin erilaisiin identiteetinhallinnan ratkaisuihin.

Microsoft Azuressa asiakkaat voivat valita missä maanosassa heidän datansa sijaitsee, eivätkä esimerkiksi tiedostot siirry halutun maanosan ulkopuolelle. Azure on yhteensopiva EU:n Data Protection Directive (95/46/EC) kanssa. Azure Trust Centerissä voit tutustua siihen miten voit hallita datasi tallennuspaikkaa.

Palveluun voidaan joustavasti liittää myös muita Microsoftin pilvipalveluita, kuten Office 365 ja Dynamics CRM Online.

Tarvitset sitten joustavan ratkaisun nettipalveluillesi tai tilapäistä virtuaalikonekapasiteettia, tai vaikka maailmanlaajuisen virtuaalikonesalin, on QX Enterprise Cloud joustava ja kustannustehokas ratkaisu. Se mukautuu juuri sinun tarpeisiisi.

Neoxen Systems on Microsoftin harvoja suomalaisia "Triple-D" kultakumppaneita (Data Analytics, Data Platform, Datacenter). Premiumtason QX Enterprise Cloud-palveluidemme avulla säästät aikaa ja kustannuksia. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Ota meihin yhteyttä!

Virtuaalikonesali - Virtual Machines (IaaS)

Kaikki palvelimet, jotka ovat jo virtualisoitu, tai joita voitaisiin ajaa virtuaalisesti, ovat teknisesti potentiaalisia kandidaatteja siirrettäväksi pilven virtuaalialustaan. QX Enterprise Cloud -pilvipalvelussa voidaan ajaa omia virtuaalipalvelimia ilman ohjelmamuutoksia aivan samaan tapaan kuin yksityisen pilven ratkaisuissa. Virtuaaliset palvelimet voidaan liittää osaksi omaa verkkoa virtuaaliverkon avulla. Virtuaalikoneiden käyttöjärjestelmissä on useita vaihtoehtoja, kuten Windows Serverin eri versioita ja useita Linux-vaihtoehtoja. Virtuaalipalvelimen käyttöönotto on helppoa. Joko käynnistetään uusi ympäristö suoraan valmiiden palvelinten valikosta tai siirretään oma virtuaalipalvelin-image pilveen ajettavaksi.

Valjasta virtuaalikonesali hyötykäyttöön nopeasti ja tehokkaasti.

Nopeasti provisioitavat virtuaalikoneet skaalautuvat tarpeesi mukaan sekä ylös- että alaspäin. VPN-yhteys on toteutettavissa helposti nykyiseen IT-ympäristöön ja näin voidaan laajentaa aktiivihakemistoa ja verkkoa nopeasti Azureen. QX Enterprise Cloud-palveluiden avulla me teemme sen sinulle entistäkin helpommaksi!

Lue lisää eri skenaarioista

Sovellusalusta pilvessä - Cloud Services (PaaS)

QX Enterprise Cloud on internetistä pilvipalveluna hyödynnettävä kattava sovellusalustapalvelu. Se on sinun itsesi täysin hallitsema Microsoft Azure-tili (subscribtion). Se on joustava alusta, joka integroituu tarvittaessa sisäverkon ympäristöön. Microsoft Azure -sovellusten kehityksessä voit käyttää muun muassa tuttuja Microsoft Visual Studio -työvälineitä ja osaamista. QX Enterprise Cloud -alustalle sovitetut sovellukset voivat hyödyntää alustan joustavaa skaalautumista ja automaattista hallintaa.

Sovelluspalvelualusta hyödyntää Microsoft Azure Web Apps-palvelua. Sen avulla voit rakentaa lähes minkä tyyppisiä pilvipalveluita haluat.

Lue lisää eri skenaarioista

Azure Web Apps mahdollistaa skaalautuvat ja kustannustehokkaat nettisovellukset.

Nettisivustot - Web Apps

Internet-sivustoja käytetään pilvestä ja siksi pilvi on luonnollisin paikka myös niiden sijoittamiseen. QX Enterprise Websites -alusta hyödyntää Microsoft Azure Web Apps-palvelua. Niiden kanssa voidaan käyttää myös suosittuja avoimen lähdekoodin sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmiä, kuten esimerkiksi WordPress, Drupal, Joomla ja Umbraco.

Toteutukset voidaan tehdä kaikilla nykyaikaisilla välineillä HTML5 yhteensopivina ja responsiivisilla käyttöliittymillä, mikä takaa toimivuuden älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla.

Ota meihin yhteyttä!

Tavoita enemmän asiakkaita myös mobiilisti responsiivisilla nettisivuilla käyttäen maailman tehokkainta alustaa

Käyttäisinkö Microsoft Azurea vai kotimaista palvelua?

Meiltä saat kumman tahansa. Tai molemmat. Microsoft Azure tai kotimainen konesali. Avaimet käteen. Integroimme palvelut yrityksellesi, niin että voit keskittyä olennaiseen. Neoxen on johtavia Microsoft Azure ja Office 365-asiantuntijoita. Olemme Microsoftin ainoita suomalaisia Triple-D kultakumppaneita (Data Platform, Data Analytics ja Datacenter) Keskity kehittämään liiketoimintaasi, me hoidamme tekniikan käyttökuntoon ja annamme sinulle täydet tuki- ja ylläpitopalvelut.

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu myös kotimaiseen konesalipalveluumme. Azure tai kotimainen. Tai molemmat. Avaimet käteen ja tuottavaksi saman tien.