• Neoxen-palvelut
    Älykkäille kaupungeille
    ja organisaatioille
  • Neoxen-palvelut
    Neoxen-, Bentley- & Microsoft-pilvet
  • Neoxen-palvelut
    Mahdollistamme fiksut ratkaisut

Konsultointi & analyysipalvelut

Asettaako kehittyvä teknologia haasteita liiketoiminnallesi? Tarvitsetko pilvipalveluita kilpailuedun saavuttamiseksi?

Me analysoimme tarpeesi, teemme määrittelyt ja etenemissuunnitelman. Ensimmäinen askel prosessiesi kehittämisessä on soveltuvimpien Neoxenin, Bentleyn tai Microsoftin teknologioiden valinta.

Tutustu lähemmin...

Autamme sinua valitsemaan sopivimmat Neoxenin, Bentleyn tai Microsoftin teknologiat.

Toteutus- & käyttöönottopalvelut

Markkinoilla ei ole yhtä ratkaisua, joka sopisi kaikille. Liiketoiminnallasi voi olla yksilöllisiä tarpeita. Tarvitsetpa sitten apua aiemman sukupolven järjestelmien integroinnissa, räätälöintivaatimuksissa tai täysin asiakaskohtaisessa ohjelmistokehityksessä, niin me voimme auttaa.

Meidän asiantuntijamme auttavat sinua ottamaan käyttöön uusimmat Neoxenin, Bentleyn ja Microsoftin teknologiat, niin omaan konesaliin asennettuina kuin pilvessäkin. Me konfiguroimme ja räätälöimme ne vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Tutustu lähemmin...

Meidän asiantuntijamme auttavat sinua ottamaan käyttään uusimmat Neoxenin, Bentleyn ja Microsoftin teknologiat, niin omaan konesaliin asennettuina kuin pilvessäkin.

Neoxen oppilaitospalvelut

Meillä on erityiset palvelupaketit koulutusorganisaatioita ja oppilaitoksia varten. Autamme sinua hyödyntämään Neoxenin, Bentleyn ja Microsoftin teknologioita oppimisessa ja opetuksessa.

Olemme oppilaitosten teknologioiden ja ratkaisujen asiantuntijoita. Mikäli tarvitset verkko-oppimisen, viestinnän tai ryhmätyöskentelyn ratkaisuja, niin me voimme auttaa.

Tutustu lähemmin...

Autamme sinua hyödyntämään Neoxenin, Bentleyn ja Microsoftin teknologioita oppimisessa ja opetuksessa.

Neoxen Akatemia

Aiotko hankkia, tai oletko ja hankkinut, organisaatiollesi Neoxenin, Bentleyn tai Microsoftin ratkaisuja? Me voimme auttaa sinua saamaan täyden hyödyn uudesta ympäristöstäsi.

Meiltä saat koulutuksen kaikkiin tarpeisiin, aloittelijoista edistyneisiin tehokäyttäjiin. Neoxen Akatemia tarjoaa koulutus- ja valmennuspalveluita teknologioista prosessien kehittämiseen - sekä täysin räätälöityjä koulutuksia juuri sinun tarpeisiisi.

Tutustu lähemmin...

Meiltä saat koulutusta Neoxenin, Bentleyn ja Microsoftin tuotteisiin.